
Günümüzde enflasyonun yükselmesi ve ekonomik şartların sıkılaşması, esnafı ve tüketicileri olumsuz etkiliyor. Fiyatlar son birkaç yılda gözle görülür şekilde arttı ve 51 TL veya 72 TL gibi yüksek etiket fiyatları, bozuk para kullanımını kaçınılmaz hale getiriyor.
Peki, bu durumda ne yapmalı? İşte cevap: Bozuk paralarınızı birer yatırım aracına dönüştürün! Piyasalarda 25 kuruş, 50 kuruş ve 1 TL gibi bozuk paralar giderek daha nadir bulunuyor ve bu da onların değerini artırıyor. Esnaf, uygun fiyatlarla bu bozuk paraları kullanmanız için çaba gösteriyor. Ancak, bozuk paraların üretim maliyetleri arttıkça işler daha da karmaşık hale geliyor. İşte bu noktada, bozuk paraların daha yüksek değerlerde basılması ve piyasaya sürülmesi öneriliyor.
Haber yapacam diye yazdıklarına bi bak. Haber değeri ne kadar kendine varsa sıfırdan aşağı onu ver ama yok.
Ne kadar okkalı yalan. Nasıl zengin olunuyormuş bir deli kuyuya bir iğne atıyor gel de çıkar… Kim servis ediyor böyle saçma haberleri. Hani içinde 50 kuruşun Ne kadar ettiği bilgisi var mı? Yok!
Saçma salak bir haber
Ülkeyi mahveden adam diktatör tayip ne oldu, ülke yonetiyoruz diyordun s
Şimdi ülkeyi batıran imam hatipli beyinsiz ülkeyi boka çevirdiniz millet aç milletin parasıyla yaşayan diktatör 600 bakan bir boka yaramayan sahtekarlık peşinde kosanlara 76 bin TL maaş ödemesi yapan geri zekalı
Bunun neresi haber? Ne demek istedin de diyemedin öğretmen… ?????
Soktr
Siktr